Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

R.GÜNEY KILDIRAN İLKOKULU 2022-2023 ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI İÇİN DUYURU VE GÜNDEM

25.10.2022 86

R.Güney Kıldıran İlkokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 10.00'da okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurul için yeterli çoğunluk sağlanamazsa diğer toplantı 07 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da yapılacaktır.

Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. (Gündemde Yönetmeliğin ilgili madde numaralarına referanslar yer almaktadır).

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

GÜLŞAH ÖĞDÜ