R.Güney Kıldıran İlkokulu

Vizyon: Değişen dünyada; ulusal, manevi ve ;Atatürkçü değerlerimizi ilke edinerek, toplumla el ele çağdaş ve refah içerisinde bir ulus olabilme bilincini aşılayan bir eğitim merkezi olmak için varız ki; öğrencilerimizi bilgili, becerili ve kendine güvenen bir dünya vatandaşı olarak yetiştirebilelim.

Misyon: Geçmişini bilen, geleceğe gülümseyen gözlerle ve umutla bakabilen, zamanı değerli kılan, çağın gerekliliklerine sahip bireyler yetiştirmede önder olmak.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.30
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Voleybol ve Tenis Takımları Kurulma Aşamasındadır.
Bilimsel Etkinlikler: Matematik Olimpiyat Takımı Kurulma Aşamasındadır.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning ve Erasmus + projeleri hazırlık aşamasındadır.

Telefon - 0(212) 218 56 00

WEB - https://rguneykldranilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Rumeli Kavağı Mah. Sulakbostan Sk. No22 Sarıyer/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Adres - Rumeli Kavağı Mah. Sulakbostan Sk. No22 Sarıyer/İSTANBUL

Ulaşım Toplu taşıma olarak; Hacıosman Metro İstasyonundan kalkan 25 A İETT Otobüsleri ve Sarıyer Merkezinden bu istikamete gelen minibüsler ile okulumuza ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sarıyer Merkez:3.98 Km Maslak: 11,17 Km Bahçeköy:11,13 Km Beşiktaş:19,42 Km