OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

R.Güney KILDIRAN İlkokulu 2023-2024 Eğtim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı için duyuru

02.11.2022 352

R.güney Kıldıran İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ekim 2023 Perşembe  günü  saat 13:00'da yapılmış olup yeterli çoğunluk sağlanamadığından diğer toplantı  26 Ekim 2023 günü saat 13:00'da yapılacaktır.

Genel Kurulumuz halen yürürlükte olan Milli Eğtim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şabat 2012 tarih ve 28199 sayılı resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

(Gündemde Yönetmeliğin ilgili madde numaralarına referanslar yer almaktadır.)

Aşağıdaki Gündem maddelerini görüşmek üzere belritilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekleriz.

R.GÜNEY KILDIRAN  İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

TOPLANTI TARİHİ:19/10/2023

TOPLANTI SAATİ:13:00

TOPLANTI YERİ : Konferans Salonu

R.Güney Kıldıran İlkokulu Okul Aile Birliği’nin 03/10/2023 tarih ve 72/4 nolu karar gereği 19/10/2023 tarihinde saat 13.002da Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ:

1.       Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ,

2.       Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.       Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

4.       Okul Aile Birliği Başkanı Senem ALTUN’un Açılış Konuşması,

5.       Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunun ve2022-2023 bilançonun okunması, OYLANMASI

6.       Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI

7.       Tahmini Bütçenin okunması , OYLANMASI

8.      Yeni yönetim ve denetim kurulunun seçimi ve yetkilendirilmesi.

9-Dilek ve temenniler.

Senem ALTUN